siguranta-in-scoli-

Siguranța în școli, responsabilitatea Primăriei!

Dezbaterea publică pe tema siguranței în școli, este organizată de Asociația Bistrița Civică.
Aceasta are loc la data de 4 aprilie 2016, ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Bistrița, str. Al. Odobescu.

”Rugăm toți cetățenii care au adunat semnături de susținere a proiectului HCL să le aducă la dezbaterea publică”, spune președintele Asociației Bistrița Civică, Adrian Florin Chereji.

Președintele Asociației Bistrița Civică, Adrian Florin Chereji, a inițiat un proiect cetățenesc privind asigurarea pazei unităților școlare din Bistrița.

Proiectul prevede „asigurarea pazei unităților școlare de către Poliția Locală începând cu data de 15 septembrie 2016. În cazul în care efectivele Poliției Locale nu sunt suficiente pentru a prelua integral paza unităților de învățământ, se va apela la firmă de pază acreditată, plata serviciilor de pază fiind suportată de la bugetul local. La prima rectificare bugetară se vor cuprinde în buget sumele necesare plății pazei unităților școlare începând cu data de 15 septembrie 2016, iar în bugetele anilor viitori vor fi prevăzute sumele necesare pazei unităților școlare”.

 
Despre acest subiect am mai scris aici.

(12)

Leave a Reply