SIMIONCA 7

Simionca: „Mă întreb cine are interesul de a proteja sistemul politic actual”

Candidatul PMP BN, la Camera Deputaților, Ionuț Simionca, precizează că e ținta „abuzurilor și presiunilor reprezentanților acestui sistem”.

„De la începutul acestei campanii, când am început lupta împotriva sistemului politic actual, corupt și incompetent, sunt permanent ținta abuzurilor și presiunilor reprezentanților acestui sistem.

Nu ne surprinde de loc atacul celor de la PNL care doar simulează schimbarea clasei politice, dar ne surprinde atacul celor de la USR care declară că vor schimbarea. Suntem cu atât mai mult șocați de atitudinea Biroului Electoral Județean și a președintelui acestuia de a sancţiona PMP.

În cadrul şedintei de analiză a constestaţiei, deși le-am spus că aceste panouri nu aparţin PMP şi nu au fost comandate de către PMP totuși, printr-o procedură şocantă, adică prin votul celor prezenţi au hotărât că aceste panouri aparţin PMP, fără a avea nicio dovadă că această campanie de sensibilizare a cetățenilor de a merge la vot are vreo legătură cu PMP, BEJ a dispus sancţionarea PMP. Ne surprinde de asemenea şi faptul că deși am fost prezenți la această ședință și am declarat cele spuse mai sus totuși poziția noastră nu apare în comunicatele de presă.

Este important de menționat că reprezentanții Autorității Electorale Permanente, cei mai documentați în privința legislației electorale, au susținut de asemenea că această campanie publicitară nu poate fi încadrată ca şi electorală şi nu contravine legislației, ci este o simplă campanie de informare. Nici poziția reprezentantului AEP nu apare în comunicatul de presă.

Din informațiile care circulă prin presa din Bistrița, am aflat că această campanie este desfășurată de o fundație și are scopul de a sensibiliza locuitorii din Bistrița-Năsăud care iubesc acest județ de a merge la vot. Mă întreb cine are interesul de a proteja sistemul politic actual și cine nu dorește ca bistrițenii să se prezinte în număr mare la vot.

Sistemul politic actual trebuie SCHIMBAT.

Pentru asta CANDIDEZ”, spune Simionca.

(1)

Leave a Reply