SIMIONCA (2)

Simionca: „Suntem oameni sinceri iar bistrițenii ne-au dat un feedback pozitiv”

Candidatul PMP, pentru Primăria Bistrița, Ionuț Simionca, spune că sondajele sunt irelevante, iar cei care vor cu adevărat o schimbare pot vota omeni care nu au mai fost implicați în politică și care respectă legile acestei țări.

„În această campanie am stat de vorbă cu circa 5.000 de oameni. Am arătat că merităm o șansă, suntem oameni tineri, integri, care nu au făcut politică, iar cei care au mai făcut au făcut politică de bună calitate. A venit momentul ca bistrițenii să demonstreze că vor o schimbare, a venit momentul ca oamenii din județ să demonstreze că vor altceva. Sondajele care se vehiculează sunt puțin irelevante, fiecare se dă câștigător. Eu am dus o campanie corectă, sinceră, am respectat legea, contracandidații ba aveau trei sau patru afișe pe un panou, ba un afiș din cinci bucăți. În primul rând, ca om politic trebuie să respecți legea.

Mesajul pe care l-am transmis bistrițenilor a fost următorul: sunt cel mai tânăr candidat (32 de ani), vin din mediul de afaceri, am făcut performanță în mediul privat și pot face și ca primar. Orașul nostru are multe probleme și multe necesități. Cred că vom reuși, suntem oameni sinceri iar bistrițenii ne-au dat un feedback pozitiv. 9 din 10 bistrițeni cu care am vorbit au spus că ne votează, cred că 99% nu mai vor actuala administrație.

Sper ca oamenii să se implice direct și să meargă la vot. Cei tineri, cei mai în vârstă să voteze pentru că votul fiecăruia contează. Dacă n-ar conta, la alte alegeri nu erau transportați oameni cu autobuzele de la o secție la alta ca să voteze.

Vă invit la vot în număr cât mai mare pentru că este un singur tur și majoritatea trebuie să decidă”, spune potrivit unei postări, Ionuț Simionca.

(7)

Leave a Reply