camion

Șofer autocamion în Germania

Agenţia Federală de Muncă – Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Hessa, ca reprezentant al angajatorului german compania HSV Systemverkehre GmbH, oferă 15 posturi de şofer autocamion.

Activitatea presupune transportul de bunuri către centrele de distribuţie. Comenzile noi vin în fiecare zi, iar bunurile trebuie să fie livrate într-un anumit interval de timp. De regulă, transportul se realizează pe timp de noapte.
Se cere permis de conducere categoria CE (fosta clasă 2), licenţă ADR şi tahograf digital; Constituie avantaj experienţa anterioară în domeniu; Aspect îngrijit, bune maniere, seriozitate la locul de muncă şi motivare.
De asemenea, sunt necesare cunoştinţe de limbă germană, nivel A2 (scris şi vorbit).

„Salariul de bază este de 1900 euro brut/lună, la care se adaugă: – pentru lucrul de 24 ore – 24 euro net, pentru 14 ore – 12 euro net, pentru tura de 8 ore – 6 euro net; – pentru orele de noapte – 8,50 euro net/oră; – pentru lucrul în zilele de sâmbătă – 30 euro, pentru zilele de duminică – 50 euro net; – pentru zilele de sărbători legale – 75 euro net; – bonus pentru combustibil – max. 150 euro brut/lună.
Durata contractului: Contractul de muncă este permanent cu program normal de lucru.
Alte beneficii: Sunt posibile diverse alte indemnizaţii, în funcţie de modulul ales”, informează ANOFM.

Persoanele interesate, care corespund cerinţelor ofertei de muncă, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din judeţul de domiciliu pentru a-şi completa formularele de aplicare (C.V -ul model Europass şi Bewerbung-ul completate la calculator). Verificarea cunoştinţelor de limbă germană se va realiza telefonic. Candidaţii al căror nivel de limbă germană corespunde solicitării angajatorului, vor participa la o selecţie care se va organiza în toamnă.
Termen limită pentru aplicare: 12.09.2016.

(2)

Leave a Reply