bani

Soluția pentru taxele locale

Plata taxelor şi impozitelor locale precum şi a amenzilor contravenţionale poate fi făcută accesând site-ul www.ghiseul.ro.

„Începând de vineri, 25 martie 2016, pentru solicitarea datelor de acces (obţinerea numelui de utilizator şi a parolei) se poate accesa secţiunea „Vreau cont”: https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public/credențiale, iar după parcurgerea etapelor de la această secţiune, obţineţi credenţialele pe adresa de email”, informează municipalitatea.

Primăria municipiului Bistriţa, în parteneriat cu Agenţia pentru Agenda Digitală a României, a implementat Sistemul Naţional Electronic de Plată Online, astfel încât toţi cei interesaţi pot să efectueze cu rapiditate plăţi către instituţiile de stat din România care au implementat deja acest sistem.

„Pentru alte informaţii citiţi şi http://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-20892460-noutate-majora-ghiseul-contribuabilii-persoane-fizice-pot-obtine-online-datele-accessistem-pentru-plati-amenzile-taxele-impozitele-locale.htm”, mai adaugă municipalitatea.

(5)

Leave a Reply