Soluții și propuneri … în 60 de zile

Ședință legată de verificare a modului de realizare a activităților aferente Contractului de concesiune a gestiunii serviciului public de management și operare a Centrului de Management Integrat al Deșeurilor Tărpiu.

„Luni, 12 septembrie 2016, în sala de ședințe a Palatului administrativ a avut loc o ședință de lucru a Comisiei speciale de analiză și verificare a modului de realizare a activităților aferente Contractului de concesiune nr.34/04.01.2013 privind Delegarea prin concesiune a gestiunii serviciului public de management și operare a Centrului de Management Integrat al Deșeurilor Tărpiu, județul Bistrița-Năsăud, comisie constituită prin Hotărârea nr.113/01.09.2016 a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud”, informează Instituția Prefectului BN.

Consiliul Județean a fost reprezentat de președintele Radu Moldovan, vicepreședintele Ioan Țintean, administratorul public Florin Moldovan și alți funcționari.
Din partea instituțiilor guvernamentale au participat: Ovidiu Frenț – prefectul județului, Sever Ioan Roman – director executiv la Agenția pentru Protecția Mediului BN, Atilla Decsei – inginer șef la Sistemul de Gospodărire al Apelor BN, Morariu Grațian – comisar la Comisariatul Județean al Gărzii Naționale de Mediu BN.
Au fost prezenți directorul A.D.I. Deșeuri Dragomir Câmpan și șeful CMID Tărpiu, Dan Purel. De asemenea au fost invitați reprezentanți ai locuitorilor din Tărpiu care au semnalat diferite probleme și nemulțumiri legate de activitatea CMID.

„În cadrul ședinței s-au analizat aceste probleme și s-au propus soluții și termene pentru rezolvarea lor. S-a decis sprijinirea comisiei de analiză de un grup de suport tehnic format din reprezentanți ai Instituției prefectului și a celor trei servicii decentralizate invitate la discuții. Termenul acordat comisiei pentru analiză și propunere de soluții este de 60 de zile, la finalul cărora va fi prezentat un raport în acest sens”, a adăugat Instituția Prefectului BN.

La întâlnire au fost invitați reprezentanții operatorului de salubrizare Supercom București care au prezentat situația actuală a salubrizării județului.

(7)

Leave a Reply