Primarul municipiului Cluj-Napoca a oferit in acesta dupa-amiaza buchete de ghiocei doamnelor si domnisoarelor care s-au plimbat prin centrul orasului. Sub denumirea “Dragobetele saruta fetele”, Sorin Apostu, insotit de viceprimarul Radu Moisin si un alai de feciori imbracati in haine populare si-au dat intalnire in fata Casei de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca pentru a oferi buchete de ghiocei fetelor care le ieseau in drum, marti 24 februarie 2009.

Sorin Apostu-liber

Fostul primar al municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, a fost pus în libertate, după ce Tribunalul Bistriţa-Năsăud a respins contestaţia DNA la decizia Judecătoriei Bistrița prin care s-a admis eliberarea condiționată.

Magistraţii Judecătoriei Bistriţa au recunoscut publicațiile lui Apostu și cuantumul de peste 200 de zile ce ar trebui scăzute din pedeapsa fostului primar al municipiului Cluj-Napoca.

Sorin Apostu a fost condamnat definitiv, în iulie 2014, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la patru ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru luare de mită, spălare de bani şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

(1)

Leave a Reply