Spectacol caritabil

Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Vadului Feleacului și Clujului, prin Protopopiatul ortodox Bistrița, Năsăud și Beclean, și Consiliul Județean Bistrița-Năsăud cu sprijinul Centrului Județean pentru Cultură, organizează spectacolul caritabil „Dă Doamne la lume bine!”, în beneficiul Adrianei Buzan.

Aceasta, o tânără mamă de 35 de ani, a fost diagnosticată cu cancer mamar și metastaze osoase la ficat. Boala s-a extins la creier, iar tânăra are nevoie de 20.000 de euro pentru începerea tratamentului la o clinică din Turcia. Adriana își crește copilul de 10 ani singură și are mare nevoie de ajutor.

Spectacolul are loc la data de 8 noiembrie, de la ora 18.00, în Sala „Valeria Peter Predescu” a Centrului Județean pentru Cultură.

Vor concerta Aurel Tămaș, Ansamblul profesionist „Dor Românesc” cu soliștii Nicolae Cioancă, Domnica Dologa, Mirela Petruș, Ioachim Spân, Anuța Motofelea, Cristina Retegan, Felix Gălan, Oana Matei, Ioan Dordoi, Veronica Bălan, dar și Marius Varga, câștigătorul emisiunii Next Star.

Spectacolul este prezentat de Alexandru Pugna. Prețul unei invitații este 25 de lei. Acestea se găsesc la sediul Protopopiatului Bistrița și la bisericile ortodoxe din oraș.

(1)

Leave a Reply