vasile steopoaie 3

Șteopoaie nu va candida pentru funcția de primar

Fostul copreședinte al PNL Sîngeorz-Băi Vasile Șteopoaie, a precizat că nu va candida pentru funcția de primar la alegerile din 2016.

”Dragi prieteni, am luat o decizie foarte importantă și care este irevocabilă. În urma evenimentelor de săptămâna trecută, când am văzut că valoarea pălește în fața intereselor, am decis să demisionez din PNL. În același timp, datorită frământărilor din ultimele zile, pentru sănătatea mea și liniștea familiei mele am hotărât să mă retrag din prima linie a politicii locale. Mai pe scurt, nu voi candida pentru funcția de primar la alegerile din 2016. Știu că mulți veți fi dezamăgiți, dar sunt sigur că vom identifica un candidat care să prezinte integritate, competență și o viziune durabilă pentru Sîngeorz-Băi, candidat pe care să îl ajutăm să își pună proiectele în valoare”, a scris pe pagina de socializare Vasile Șteopoaie.

El a adăugat apoi:

”Haideți să dăm cărțile pe față. Singurele întrebări la care oamenii au avut de ales o persoană sau alta sunt cele din imaginile alăturate. Dacă cineva deduce din aceste diagrame că realitatea din Sîngeorz-Băi este cea cu care se laudă Traian peste tot, atunci eu am mari îndoieli în privința seriozității persoanei respective. În rest, sunt tare mulțumit de decizia pe care am luat-o și vă doresc sănătate tuturor!”.

vasile steopoaie 1

vasile steopoaie 3

vasile steopoaie

(9)

Leave a Reply