Supercom se ocupă de gunoaie

La Instituția Prefectului județul Bistrița-Năsăud a avut loc o conferință de presă la care au participat: Doru Ciocan – președintele ANRSC, Ovidiu Victor Frenț – prefectul județului, Ovidiu Teodor Crețu – primarul municipiului Bistrița, Anca Roxana Andrițoiu – director executiv DSP, col. Liviu Marcel Pop – prim adjunct ISU, Mircea Nicolae Romocea – primarul orașului Năsăud, Sabin Dragomir Cîmpan – director executiv A.D.I.Deșeuri și George Avram – managerul municipiului Bistrița.

În cadrul acesteia, prefectul Ovidiu Frenţ a explicat că judeţul se află într-o situaţie de urgenţă și că a recomandat, din nou, tuturor primarilor din județ să acționeze conform atribuțiilor ce le revin, atât în calitate de primari cât și în calitate de președinți ai Comitetelor Locale pentru Situații de Urgență.
Primarul Bistriţei, Ovidiu Creţu a explicat că, deocamdată, pentru colectarea gunoaielor în Bistrița a dispus ca firma Supercom să presteze acest serviciu. Prioritar, se vor colecta deșeurile menajere din spațiile dintre blocuri, locul unde pericolul de îmbolnăvire a populației este cel mai mare din cauza faptului că zonele respective sunt dimensionate pentru colectarea zilnică. Dacă vor apărea probleme în anumite zone ale orașului se va face colectarea și de la case.
Primarul a dat asigurări că în câteva zile, cel târziu miercuri, se va încheia un contract cu o firmă de colectare.

(0)

Leave a Reply