TGV

Sute de pasageri blocați lângă Tours!

Un tren de mare viteză care efectua o cursă de la Paris la Bordeaux a luat foc!
Incendiul a izbucnit în locomotivă, însă a fost rapid controlat, potrivit prefecturii din Indre-et-Loire, care a precizat totodată, că nu s-au înregistrat victime, potrivit AFP online.

O linie a fost blocată, iar traficul feroviar a fost blocat, a declarat SNCF pentru ziar. Traficul feroviar a fost reluat către ora 21.15 (22.15, ora României), iar trenurile afectate urmau să prezinte întârzieri medii de o oră. Prefectura din Indre-et-Loire a anunţat că pasagerii din TGV urmau să fie transpordaţi în alt tren care să-i conducă până la Gara din Poitiers.

Potrivit Le Parisien, alt incident a avut loc la Valence, unde un tren a lovit o căprioară, obligând trenul să staţioneze aproximativ 20 de minute.

De asemenea, circulaţia trenurilor a fost foarte puternic perturbată pe linii deservite de Gara Lyon, la periferia Parisului. O sinucidere pe liniile către Maisons-Alfort (Val-de-Marne) a provocat o întrerupere a traficului pe reţelele RER şi linii importante începând de la ora locală 17.15 (18.15, ora României), în ambele sensuri.

(14)

Leave a Reply