Tabăra Peniel „Liber prin Duh”

Tabăra Peniel „Liber prin Duh” , la Cormaia

Tabăra Peniel „Liber prin Duh” are loc la Cormaia, în vecinătatea vilei Decorale, la data de 6 august.

„Provocările curente, de orice fel, ne obligă să rămânem conectați la Sursa Divină în cazul în care dorim să ne păstrăm verticalitatea și libertatea. Avem nevoie disperată de prezența, puterea și manifestările Duhului Sfânt în războiul cu cel rău care încearcă să ne aducă, din nou, sub robia păcatului, a firii pământești și a lumii! Vestea bună e că tu poți fi sau rămâne liber prin Duhul!”, informează organizatorii, pe pagina dedicată evenimentului.

Vor predica Evanghelia: Marcel BOTA, Iuliu CENTEA, Rick CUNNINGHAM, Adi FISCA, Lucian ONIGA, Florin POP, și Gabi ZĂGREAN.

Vor sustine diverse seminarii facultative: Marcel Bota, Mitica Crăciun, Adi Fisca, Lavinia Rad, OLI, etc.

„Ne vor conduce în inchinare: Betania Band (Tg. Mureș), Gavrilaș Band (Beclean), Alin și Emima Timofte, etc.
Pe lângă acestea, nu vor lipsi activitățile de teambuilding și nici competițiile sportive (fotbal, volei, șah, etc.)”, adaugă organizatorii.

Data limită de înscriere este de 4 august ( pe: www.peniel.ro/inscrieri ).
Cei interesați trebuie să respecte regulamentul de ordine interioară, să aibă asigurată cazarea și masa și să achite 40 lei la fața locului.

„Nu uitați să aduceți cu voi: cort, folie de cort, sac de dormit, pelerină de ploaie, haine groase, lanternă, Biblie, caiet de notite”, mai adaugă organizatorii.

(19)

Leave a Reply