tenis

Tania Plăian -titlu național

După aur la băieți și argint la fete, în Campionatul Național pe Echipe, desfășurat în februarie la Constanța, Bistrița și-a confirmat valoarea și în întrecerile individuale de tenis de masă pentru juniori 2.

Campionatul Național individual a avut loc în acest week-end la Bistrița, în Sala de tenis de masă Gheorghe Bozga. Bistrițenii au câștigat 10 medalii. La fete, Tania Plăian a luat titlul național, după o finală cu o altă jucătoare bistrițeană, Krisztina Varga. Împreună, cele două au ajuns în finală și la dublu, dar au pierdut în fața unei perechi din Mediaș, Muntean/Dumitrescu.
La băieți, Bistrița a avut 3 jucători în semifinale. Darius Toma și Mihai Nemaciuc au jucat între ei și a avut câștig de cauză cel din urmă, iar Vlad Hurloi a pierdut cu Mihai Pop din Cluj. În finală, clujeanul l-a învins cu 3-1 pe Nemaciuc, dar bistrițenii se pot mândri cu 3 din cele 4 medalii ale probei, chiar dacă le-a lipsit aurul. La dublu, nemaciuc a făcut echipă cu Mihai Pop și nimeni nu le-a putut sta în față, în timp ce Darius Toma și Vlad Hurloi au luat bronzul, după ce au pierdut cu greu în semifinale cu o pereche din Câmpulung.
Și la dublu mixt bistrițenii au fost redutabili, Krisztina Varga și Mihai Nemaciuc urcând pe prima treaptă a podiumului. Tania Plăian și Darius Toma s-au oprit în semifinale, dar au urcat și ei pe podium cu medalii de bronz la gât, potrivit unui post tv.

(2)

Leave a Reply