purci

Târgul de Purici, deschis

A III-a ediție a Târgului de Purici are loc în cortul amplasat în Piața Centrală.

„Din punct de vedere al efectului financiar târgul este în creștere. Anul acesta am avut o reacție neașteptată și deosebit de bună din partea bistrițenilor. Până azi diminieață am mai primit donații și probabil că vom reuși în curând, nu putem spune în cât timp, să facem singuri, fără ajutorul din afară acest eveniment”, a precizat Felicia Macarie

Anul acesta sunt peste 30 de tone de donații.141 voluntari sun implicați în organizarea și desfășurarea evenimentului din acest an.
De asemenea, Ovidiu Frenț prefectul județului a participat la deschiderea oficială a Târgului de Purici alături de Alexandru Pugna vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Vasile Bar preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud și reprezentanţi ai clubului Lions din Sankt Polten – Austria.

Austriecii au venit cu un cec de 500 de euro pe care l-au donat clubului omolog bistriţean pentru implicarea şi excelenta desfăşurare a evenimentului. Târgul va putea fi vizitat sâmbătă între 10.00 și 18.30, iar duminică între 10.00 și 14.00.

Anul trecut peste 4500 de persoane au vizitat acest târg și s-au făcut încasări de aproape 35.000 lei și donații de aproape 3000.

(3)

Leave a Reply