Târgul de Purici, revine !

Clubul Lions din Bistrița organizează „Târgul de Purici”, care a ajuns la cea de-a treia ediție.

„Suntem, la a doua zi de pregătiri pentru „Târgul de Purici”. Am început ieri. A fost o zi puțin mai dificilă deoarece a fost nevoie de mai multă muncă fizică. Am aranjat standurile,  a fost multă muncă fizică deoarece s-au adus bunurile primite din Austria, astăzi este puțin mai soft, adică ne ocupăm de aranjarea raioanelor, primim donațiile. Pot să vă spun că aproape din 10 în 10 minute apare un bistrițean discret, cei mai mulți dintre ei nici măcar nu vor să ne spună care le este numele, și ne lasă donații pentru târg. Vom continua în felul acesta până joi,  și apoi vineri  la ora 9.30 vom avea o deschidere oficială, iar la ora 10 bistrițenii sunt așteptați să cumpere din bunurile expuse sau să doneze, sau și una și alta, pentru că din banii pe care îi vom adăuga ne vom ăutea finanța și anul acesta acțiunile și proiectele pe care Lions Bistrița le are”, a precizat președintele Clubului Lions Bistrița, Felicia Cornelia Macarie, pentru o televiziune locală.

Donațiile pot fi făcute între orele 10.00 și 18.00. Târgul va putea fi vizita vineri și sâmbătă între 10.00 și 18.30, iar duminică între 10.00 și 14.00.

Anul trecut peste 4500 de persoane au vizitat acest târg și s-au făcut încasări de aproape 35.000 lei și donații de aproape 3000.

(24)

Leave a Reply