Târgul Mare al Bistriței pe trei scene și mai multe zile

Primăria Municipiului Bistrița împreună cu Palatul Culturii Bistrița organizează în perioada 24 – 28 august 2016, ”TÂRGUL MARE AL BISTRIȚEI”.
Ca și noutate față de anii precedenți, anul acesta, evenimentele vor fi mai numeroase dat fiind faptul că sărbătoarea orașului va fi marcată pe parcursul a cinci zile.

Formațiile vor concerta pe scenele de pe pietonalul Liviu Rebreanu, din Pădurea Schulerwald și din Complexul Heidenfeld – Viișoara.

Concertele de muzică ușoară vor avea loc pe pietonal și în Schulerwald și vor cânta: Faydee, Connect-R, Kempes, Amadeus, Cobzality, Cristina Bălan, Sore, Dirty Shirt, Bronx, Vespera.

Spectacolele folclorice de la ”Târgul Mare al Bistriței” sunt programate, ca și în anii precedenți, în Complexul Heidenfeld din Viișoara, unde ansambluri folclorice din țară dar și îndrăgiți artiști ai genului precum Marius Ciprian Pop, Cristian Pomohaci, Traian Ilea și Valeria Codorean îi vor încânta pe iubitorii muzicii populare.
Cristian Pomohaci, Marius Ciprian Pop, Sergiu Vitalian Vaida și Nănașii, Traian Ilea și Valeria Codorean, Ansamblurile folclorice ”Meseșul” din Zalău, ”Cununa de pe Someș”, ”Balada”, ”Datina Turdeană”, ”Someșul” din Beclean, ”Coronița”, ”Dor și Cânt” din Gorj, ”Colibița”, ”Dorul Dorului” din Reșița, ”Doina Someșeană”, ”Plaiuri Someșene”, ”Cununița”.

De zilele orașului va fi și teatru stradal: ”Carul cu foc” (Spania).

(8)

Leave a Reply