PER TÎRLIȘUA

Târlișua alege PER

Organizația locală PER din comuna Tîrlișua, județul Bistrița-Năsăud, constituită la sfârșitul anului 2015, a inițiat duminică, 20 martie 2016, începând cu ora 13.00, ședința de Adunare Generală pentru alegerea Biroului Permanent Local. Adunarea Generală a fost statutară și s-a desfășurat în prezența membrilor cu drept de vot din cadrul organizației.

BPM PER Bistrița a susținut, în mod constant, organizația locală PER Tîrlișua motiv pentru care a fost solicitat pentru constituirea Comisiei de numărare a voturilor și prezidarea lucrărilor.

Astfel, Rusu Gavril Ioan a fost ales președinte al Organizației Locale PER comuna Tîrlișua. Vicepreședinți ai BPL PER Tîrlișua au fost aleși Nicula Maria și Curtușan Sandu iar secretar este Rus Gheorghe.
Cele trei funcții de membrii vor fi ocupate de Cucură Ovidiu, Man Gavril și Fechete Gheorghe.

“În comuna noastră sunt prea multe probleme și prea multe lucruri care nu funcționează așa cum vedem în satele din Europa. Acestea sunt motivele pentru care suntem azi aici, alături de colegii noștri din Bistrița! Dacă nu pentru noi, atunci măcar pentru copii noștri, trebuie să facem echipă și să vorbim în consiliul local. Trebuie să punem boii în fața carului și să nu-i mai acceptăm pe cei care ne trag înapoi!” a afirmat președintele BPL PER Tîrlișua, Rusu Gavril Ioan.

Președintele BPM PER Bistrița, Țetcu Cristian a felicitat membrii organizației PER Tîrlișua pentru modul în care înțeleg să militeze pentru binele comunității și pentru că susțin integrarea femeilor în actul politic, experiența și viziunea acestora cu privire la nevoile comunității fiind una realistă și echilibrată.

A fost prezentată cu această ocazie și inițiativa PER „TVA zero la produsele bio și tradiționale” care are ca scop promovarea gospodăriei tradiționale și a produselor sănătoase pe mesele românilor.

 

(8)

Leave a Reply