The fools – spectacolul Taberei de cultură pentru tineret

Scenica pregătește două săptămâni de muncă pentru tinerii interesați.

Mai exact, este vorba de proiectul de vacanță pentru tineri, cu o echipă excepțională, după scenariul și în regia lui Ioan Peter alias PIT – regizor și actor la Teatrul Clasic Ioan Slavici Arad, cu Daniela Andreea Hasiade – absolventă a Facultății și Masteratului de Coregrafie (UNATC București) și Ștefania Borodi – designer vestimentar.

„Am pregătit spectacolul de teatru dans contemporan – The fools, ilustrând temele mari ale operei scriitorului Liviu Rebreanu într-o manieră modernă și neconvențională”, informează organizatorii.

În proiect sunt așteptați 20 de tineri, cu vâsta cuprinsă între 15 și 25 ani, dispuși să accepte provocarea de a lucra intens timp de două săptămâni (28 iunie – 13 iulie 2016) în cadrul atelierelor de teatru și dans contemporan de la Scenica, cu doi profesioniști în artele spectacolului.

„Așadar, cei 20 care doresc să facă ceva special în vacanța de vară, sunt așteptați să se înscrie în Tabăra de cultură pentru tineret 2016, (tel.0731838603 – Dora Baba), începând de azi, până în 24 iunie, spectacolul final fiind prezentat într-un spațiu deosebit (deocamdată surpriză…), înregistrarea fiind oferită ulterior liceelor, drept material didactic pentru profesori pentru orele de limba și literatura română” mai adaugă organizatorii.

Proiectul Tabăra de cultură pentru tineret 2016 este realizat cu sprijinul Consiliului Județean Bistrița Năsăud și sprijinit de Metropolis Hotel Bistrița, în calitate de sponsor.

(31)

Leave a Reply