ultra

Tibi Ușeriu revine în România

Tibi Ușeriu revine în România miercuri noapte.

”Tibi a ajuns la capăt! Îl așteptăm cu mare drag și nerăbdare, organizația, familia și toți cei care ne întreabă. El va ajunge în țară miercuri 23 martie, ora 23.15, la Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj-Napoca”, a anunțat Tășuleasa Social.

Organizatorii ”6633 Arctic Ultra” le-au înmânat distincțiile câștigătorilor ediției 2016.

”Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care m-ați susținut și mi-ați fost alături. A contat enorm. M-am hrănit din plin cu energia transmisă de voi pe perioada cursei 6633 Ultra la Cercul Polar. Voi reveni cu povestea cursei vieții!”, a scris pe Facebook Tibi Ușeriu.

Festivitatea, care a avut pe fundal tricolorul românesc, a avut loc în orașul Whitehorse.

”Bistrițeanul Tiberiu Ușeriu – locul 1. Andrei Roșu si Vlad Tănase – locul 3, împreună cu alți 3 concurenți. O performanță extraordinară pentru România, încheiată cu o festivitate de premiere la fel de simplă si modestă ca și felul de a fi al lui Tibi. Felicitări tuturor celor trei români dar și celorlalți patru sportivi care au dus până la capăt cursa asta nebună! Felicitări și celor care au înțeles performanța extraordinară e celor trei, în special a lui Tibi, care a învins prejudecăți și fantome ale trecutului în cea mai grea luptă, cea cu el însuși! Noi suntem capabili să le învingem?”, a scris pe Facebook prefectul Ovidiu Frenț.

Bistriţeanul Tibi Uşeriu (42 de ani) a câştigat ”6633 Arctic Ultra”, o cursă de ultramaraton desfăşurată pe distanţa de 566 de kilometri în apropierea Cercului Polar, el conducând această probă extremă de la început până la sfârşit.

ultra maraton 2015

(8)

Leave a Reply