tintean

Țintean: „Infrastructura și locurile de muncă, sunt prioritate”

Fostul prefect al județului, Ioan Țintean, vrea să intre în cursa electorală la Consiliul Județean.

„Infrastructura și locurile de muncă în județul Bistrița-Năsăud, sunt prioritare
Sunt hotărât să particip la competiția electorală pentru Consiliul Județean, din partea ALDE. Am preluat deja funcția de președinte al organizației județene. Probabil săptămâna viitoare îmi voi depune candidatura. Totul sau nimic!
Am în minte niște proiecte pentru zona mediului de afaceri, zona de agricultură, infrastructură, toate acestea având ca scop principal o continuitate în direcția modernizării și dezvoltării județului Bistrița-Năsăud, prin intermediul Consiliului Județean.
Printre multe alte proiecte, am vorbit despre infrastructură. De ce? Pentru că infrastructura județului nostru ar atrage investitorii și ar dezvolta turismul.
Un alt proiect de anvergură pe care eu ca liberal și ca om de dreapta mi l-am dorit și mi-l doresc foarte tare este centura ocolitoare a municipiului. E inadmisibil să lăsăm orașul acesta să se scufunde, milimetru cu milimetru, sub greutatea mașinilor și să nu găsim o soluție în vederea realizării centurii ocolitoare.
De asemenea, știu că tinerii din Bistrița-Năsăud, într-un procent foarte mare, își doresc o universitate adevărată la Bistrița sau ca actuala extensie a Universității Babeș-Bolyai, să fie extinsă. Astfel ar avea la îndemână oportunitățile educaționale dorite și, în același timp, ar economisi mult din costurile necesare traiului în Cluj sau alte orașe. Un proiect care la rândul lui trebuie realizat”, precizează președintele ALDE BN, Ioan Țintean.

(20)

Leave a Reply