alde si pnl

Tompa pro moțiune cenzură Guvern Cioloș

Profesorul Ionel Tompa, purtătorul de cuvânt al organizației județen BN ALDE, a precizat în cadul unei conferințe de presă că va susţine orice fel de moţiune de cenzură care ar avea drept rezultat stoparea activităţii Guvernului Cioloş.

„Organizația Județeană BN este  pentru a susține introducerea unei moțiuni de cenzură. Aici trebuie făcute tot felul de analize, dar noi suntem pentru așa ceva. ALDE în ansamblul său nu poate singur să introducă o moțiune de cenzură, dar noi suntem dispuși ca noi în orice moment să spijinim o moțiune de cenzură care să stopeze activitatea acestui Guvern care ar face mai bine dacă nu ar avea activitate. De aceea spun că în toamnă după opinia mea și după ce informații avem și de la parlamentarii de la PSD din teritoriu, se vor face presiuni enorme asupra conducerilor centrale ca totuși moțiunea de cenzură să fie introdusă. Sigur că o să spuneți că e perioadă scurtă până la alegeri, orice scurtare a activității acestui Guvern poate fi cât de cât benefică”, a precizat purtătorul de cuvânt al ALDE BN, Ionel Tompa.

Potrivit celor spuse de Tompa, deşi, la această oră, PSD şi ALDE nu vor mai depune o moţiune de cenzură, există şi variant depunerii unei moţiuni chiar la începutul sesiunii parlamentare din această toamnă.

(5)

Leave a Reply