TONIUC

Toniuc: „Am plantat șase brazi frumoși”

Alexandru Marian Toniuc, de la PER este mulțumit de faptul că și candidații PER au reușit să prindă loc în Consiliul Local Bistrița.

„PER: 2 Consilieri în CL Bistrița 2016 – 2020. Mulțumiri tuturor simpatizanților noștri care de Ziua Mondială a Mediului au „plantat” câte un brad pe buletinul de vot făcându-ne tuturor un cadou atât de frumos! Ecologiștii vor avea în continuare voce în CL și promitem să fim la fel de consecvenți și cel puțin la fel de harnici. Felicitări în mod special „locomotivei” noastre domnului Mircea Archiudean! Mulțumiri întregii echipe de campanie! Aportul fiecăruia a fost extrem de important pentru succesul final. Am dovedit încă o dată că suntem a 4-a forță politică pe plan local și vectorul principal al regenerării vieții publice locale”, a scris pe pagina de socializare, Toniuc.

Aceștia nu au prins loc doar în Bistrița, ci și în alte comune.

„Ziceam că am plantat șase brazi frumoși. N-o să vă vină să credeți, acesta este exact numărul consilierilor locali obtinuți de PER în județul BN: 2 la Bistrita, 2 la Dumitra, 1 la Șant si 1 la Șieuț. Cu doi mai mulți decât acum 4 ani. Nu puteam să zic 7? Al șaptelea candidat, la Șieu, a pierdut cu 7,5%, la 1 vot, în a doua etapă de redistribuire. Astea au fost dealtfel și toate localitățile unde am candidat. Felicitări tuturor!”, mai spune Toniuc.

(17)

Leave a Reply