OGAGAU

Traian Ogâgău a depus jurământul

Traian Ogâgău a depus jurământul, prelundu-şi astfel şi mandatul, de primar al orașului Sângeorz-Băi.

Viceprimarul nu a fost ales încă la Sângeorz-Băi, demers lăsat pentru următoarea şedinţă a Consiliului Local.

„A avut loc ședința de investire a primarului și a consiliului local al orașului Sîngeorz-Băi, domnul Radu Cârcu, având probleme de sănătate, nu a fost prezent.
Pentru a reduce presiunea asupra bugetului local am convenit în consens cu liderii de grup ai consilierilor să renunțăm la funcția de viceprimar în perspectiva înființării unui post de administrator al orașului.
Vă mulțumesc încă o dată pentru încrederea acordată și am convingerea, că împreună cu Consiliul local vom reuși să realizăm ce ne-am propus.
Îi mulțumim fostului primar, de acum, Roland Venig, pentru tot ceea ce a făcut pentru orașul nostru și îi dorim sănătate ceea ce vă doresc și vouă tuturor sîngeorzenilor!”, a precizat Traian Ogâgău prin intermediul paginii de socializare.

La alegerile locale din 5 iunie, candidatul PNL, Traian Ogâgău, a obţinut 2640, reprezentând 53,43 %, acesta depăşindu-l pe social-democratul Daniel Suciu, care a însumat 2066 voturi (41,81%). Reprezentantul ALDE, Radu Cârcu, a avut 235 voturi, adică 4,75%.

sursa foto. fb Traian Ogâgău

(3)

Leave a Reply