intalnire de lucru

Transferul contribuabilor mijlocii spre administrare fiscală

La data de 18 mai, a avut loc o întâlnire de lucru a agenților economici din categoria contribuabili mijlocii cu reprezentanți ai Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Cluj-Napoca.

Întâlnirea a avut drept scop clarificarea unor probleme care au apărut ca urmare a transferării contribuabililor mijlocii din județul Bistrița-Năsăud spre administrare fiscală la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Cluj-Napoca. Au luat parte la această reuniune de lucru parte reprezentanți ai 38 de companii din județ.

„În intervențiile lor, dl. Vasile Bar – Președintele Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud și dl. Ovidiu Victor Frenț – Prefectul Județului Bistrița-Năsăud, au subliniat importanța clarificării problemelor cu care se confruntă agenții economici și necesitatea unui dialog constructiv între contribuabili și instituțiile statului.

Din partea Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Cluj-Napoca a participat dl. Dan Maier – Şef Administraţie Adjunct – Activitate colectare, care a răspuns întrebărilor formulate de participanți.

A fost deasemenea prezent la reuniune dl.Cristian Parasca – șeful Administrației Județene a Finanțelor Publice Bistria-Năsăud.

Această reuniune de lucru s-a constituit într-un bun prilej pentru agenții economici de a clarifica direct cu reprezentanții ANAF, o serie de probleme generate de transferul spre administrare fiscală la Cluj”, informează Camera de Comerț și Industrie BN.

(0)

Leave a Reply