treasure hunt

Treasure Hunt – pre-event al Olimpiadei Inocenților

Interact Bistrița-Nosa se alătură fundației Inocenți în cadrul pre-evenimentului Olimpiadei Inocenților.

Acesta se numește Treasure Hunt și are loc la data de 11 mai de la ora 19.00.
Banii și produsele vor fi folosite în scop caritabil pentru copii din cadrul fundației Inocenți.
Echipele se formează din grupe de câte 2 persoane.

„Concursul constă în obținerea unor indicii și terminarea traseului cât mai repede, veți primi o hartă o orașului pe care vor fi marcate locurile de desfășurare a probelor;
*Pentru una dintre probe trebuie să vă aduceți fiecare o pereche de căști;
-Taxa de participare constă în donarea a minim 10 lei/echipa sau produse de aceeași valoare (ex:markere, carioci, foi colorate, jucării);
-Înscrierile se fac tot în data de 11 mai între orele 17:00 -> 19:00 la locul marcat din fața Palatului de Cultură, care este și punctul de întâlnire pentru începerea jocului”, informează organizatorii.

Totodată, cei interesați sunt invitați să ducă piese de mobilier de dimensiuni reduse, bibelouri si elemente decorative, cărți, tablouri, gablonțuri sau orice alt lucru care ar putea folosi cuiva, la Fundația Inocenți.

„De asemenea, creativitatea ta se poate face remarcată prin obiecte pe care să le aduci la garage sale-ul organizat în data de 11 mai, 2016, ora 15:00, în fața Palatului Culturii din Bistrița. Nu numai că munca ta va fi răsplătită în ochii admiratorilor, dar vei și contribui la susținerea unei cauze umanitare.
Garage sale-ul este doar una dintre activitățile zilei de 11 mai, la care se mai adaugă concert “ROTILOS” – solistul Florin Mândru a participat la “Vocea României” și un “Tresure Hunt – Inocenți”.
Aceste activități marchează evenimentul de a doua zi, 12 mai, 2016 – OLIMPIADA INOCENȚILOR, ediția a X-a”, informează Rotaract Bistrița.

(20)

Leave a Reply