Ultimele zile de cantonament

Cantonamentul de la Colibița al handbalistelor se apropie de final. Lotul CSM Bistrița revine în oraș, miercuri dimineața.

Nou promovată în liga națională de hanbal feminin echipa CSM Bistrița se află din 18 iulie, în cantonament la Colibița. Jucătoarele și stafful tehnic susțin antrenamente zilnice.
Tehnicianul echipei bistrițene Horațiu Pașca s-a declarat mulțumit de modul în care se pregătesc elevele sale.

„Mă bucur foarte tare că suntem cu toții sănătoși, că beneficiem de condiții excelente de cazare și de pregătire, că vremea ține cu noi, și sunt extrem de mulțumit de modul în care fetele au reacționat până acum și de modul în care se angrenează în efort. Evaluând până acuma perioada pe care am petrecut-o până la momentul acesta cred că a fost una extrem de benefică pentru noi și am mare încredere că până la finalul cantonamentului, până marți, vom reuși să ne atingem parametrii propuși”, a precizat Horațiu Pașca – antrenor principal CSM Bistrița.

Tragerea la sorți a stabilit că echipa din Bistrița va debuta acasă cu Dunărea Brăila. Meciul este programat pe 11 septembrie.

Pentru CSM Bistrița va urma o perioadă de pregătire în sală și un turneu care va fi găzduit de Sala Polivalentă.
Acesta va avea loc în 12-13 august. Participă la competiție echipele Universitatea Craiova, HC Zalău și Universitatea Cluj.
În această vară lotul CSM Bistrița s-a întărit cu portarii Cristina Sântămărean și Ana Maria Măzăreanu, pivotul Dana Rațiu coordonatorul de joc Ana Marinela Gherman dar și Gabriela Mihalschi Preda și Irina Ivan de la U Cluj.

(2)

Leave a Reply