FOTBAL

Un nou campionat de fotbal! Vezi unde

Asociația Tinerilor Creștini Ortodocși „Sfinții Martiri Năsăudeni” prin Centrul Cultural-Catehetic „Miron Cristea” din Năsăud, a organizat în orașul academicienilor, sâmbătă, 11 iunie 2016, un campionat de fotbal intitulat „Sportul și bucuria de a trăi” destinat tinerilor din Protopopiatul Năsăud.

Competiția sportivă a început cu o slujbă de binecuvântare oficiată în Biserica cu hramul „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Năsăud, unde părintele Florin Celsie, coordonatorul centrului catehetic din Năsăud, le-a adresat tinerilor un cuvânt de bun venit. Mai apoi tinerii s-au deplasat la terenurile din incinta Școlii Generale „Mihai Eminescu” din Năsăud, unde s-au desfășurat meciurile propriu-zise, competiția încheindu-se cu un meci de fotbal între echipa câștigătoare a campionatului și o echipă formată din preoții parohiilor participante.

La acest campionat au participat echipe din parohiile Maieru, Ilva Mică, Nepos, Suplai, Rebra, Năsăud I, Năsăud II, Năsăud III și Centrul de Plasamanet din Năsăud. Câștigătoarea acestei competiții a fost declarată echipa formată din tinerii Parohiei Ortodoxe Năsăud II, păstorită de părintele Celsie George, care a primit o cupă din partea organizatorilor, iar celalalte echipe au primit diplome de participare și tinerii care s-au remarcat pe parcursul jocurilor au primit diplome speciale de felicitare. Această competiție sportivă s-a dorit a fi una în care tinerii din parohiile de pe raza Protopopiatului Năsăud să se întâlnească, să socializeze, dar și să lege noi prietenii.

(1)

Leave a Reply