Marius_Moldovan_Crucea_Rosie_Romana-300x200

Un nou curs de prim-ajutor !

Crucea Roșie Română, Filiala Județeană continuă înscrierile pentru persoane fizice, în vederea organizării la Bistrița – conform Legii- a Cursului de prim ajutor de bază recunoscut în spațiul european.

Astfel, că la data de 7 decembrie 2016, începe un nou curs, însă până la această dată bistrițenii se pot înscrie zilnic prin mesaj privat cu nume/prenume și număr de telefon mobil pe pagina de Facebook, (https://www.facebook.com/crucearosie.bistrita/) sau sms la numărul de telefon 0773.303.175, mesaj ce va conține nume/prenume și numărul dvs. de telefon mobil.

Cursul durează 12 ore, se derulează după masa, pe parcursul a circa 2-3 săptămâni, incluzând partea teoretică și practică pe manechin cu traume. Fiecare cursant primește un Manual european de prim ajutor tipărit color și în urma absolvirii, un Certificat de prim ajutor. Nu există limită de vârstă sau studii! Costul este de 150 lei/cursant.

Persoanele înscrise la curs vor fi contactate telefonic prin SMS sau cu mesaj pe facebook și li se va preciza locul, ziua și ora de începere a cursului.

(1)

Leave a Reply