Stefan Sangeorzan

Unul lăsat inconștient, celălalt fără dinți

La Nepos, campania a început cu violența fizică.
Doi bărbați, au ajuns în stare gravă la spital după ce au fost agresați verbal și fizic, de către copii fostului viceprimar Grigore Cifor, care figurează pe lista de consilieri locali PNL.
Potrivit candidatului, Ştefan Sîngeorzan, candidatul ALDE la funcţia de primar, aceștia au intratvși în conflict cu viceprimarul Toader Beşuţ.

„Din păcate în ultimul timp au fost presiuni asupra unora din Nepos, care doreau să vină pe listele de consilieri cu mine. Presiuni au fost făcute din partea actualului viceprimar care este și președintele Asociației Taurinelor din Nepos, cât se vede și din partea fostului primar care și ele este consilier PNL. Nu aș vrea să bag politica și partidele, dar din păcate este 100% un act, nici nu am cuvinte, barbar, să spun așa, asupra a doi oameni, părinți de copii care au fost amenințați și chiar ieri, sigur, cei care ne supraveghează telefoanele, au ocazia să asculte convorbirea, când mi-a spus chiar Marius Bota, că este amenințat de către oamenii viceprimarului și ai consilierului local că dacă nu se retrage de pe listele noastre o să aibă mari neplăceri. Neplăcerile au venit astăzi. Eu am fost acuma la ei. Sunt în stare destul de gravă, Frim Ioan de 60 de ani are mai mulți dinți lipsă și în partea de sus și în partea de jos a maxilarului, iar Bota Marius, cel de 36 de ani, și el este lovit. A fost în comă, și-a revenit în momentul acesta, dar este lovit atât la cap, cât și pe corp. A fost lovit în cap atât cu securea, cât și cu piatra, și călcat în picioare. Aș vrea să fac pe această cale un apel la absolut toți, să lase de-o parte violența, am fost în Săptpmâna Luminată și chiar dacă nu ar fi așa, în politică nu are ce să caute violența, nici verbală, dar mai ales fizică”, a precizat Ștefan Sîngeorzan, pentru un post local tv.

Cazul este anchetat de Poliţie.
Alt incident a avut loc la Şieu Odorhei unde candidatul ALDE la funcţia de primar, Ovidiu Zăpârţan, a fost bătut de un localnic.

(33)

Leave a Reply