scoala de emrs pe munte

Urmează Școala de Mers pe Munte – Promoția 2016!

Asociația Tasuleasa Social, în parteneriat cu Coca-Cola HBC România și „După Noi”, organizează ediția a II-a a proiectului “Şcoala de Mers pe Munte”.

„Dorința, entuziasmul sau numărul mare de persoane care au aplicat în anul 2015, ne-au convins de utilitatea și reușita unui astfel de program.

A merge pe munte poate fi o pasiune, un sport, o activitate recreativă – dar oricare dintre acestea presupune o serie de cunoştinţe referitoare la tehnici, echipament, orientare în teren şi în primul rând atitudine faţă de munte – de temeinicia însuşirii cărora poate depinde reuşita drumeţiei sau chiar viaţa drumeţului. Noi credem că astfel de cunoştinţe ne pot ajuta şi dincolo de domeniul lor specific, lecţia muntelui ajutându-ne să devenim mai omenoşi, mai solidari, mai sensibili la frumos şi mai responsabili faţă de natură.

Pentru a avea participanți din toată țara, ne vom prezenta în mai multe orașe. Este un proiect GRATUIT și se adresează persoanelor începătoare, cu puține cunoștințe sau deloc, despre drumetie montana/hiking. Știm cât de costisitor este echipamentul, așa că îți vom pune la dispoziție o mulțime de lucruri precum: sac de dormit, cort, saltea, mâncare, cazare, săli optime pentru cursuri etc. Ba mai mult, SINGURUL tău COST este drumul pănă în campusul nostru din Pasul Tihuța. Proiectul se adresează persoanelor peste 18 ani, iar pentru a aplica nu trebuie decât să completezi un formular.

Te asteptăm așadar, miercuri 22 iunie, la prezentarea de la Biblioteca Județeană ”Gheorghe Șincai” ca să ai șanse mai mari să fii selectat. Intrarea este liberă!”(Oradea), informează organizatorii.

 

Link-uri legate de acest subiect:
www.tasuleasasocial.ro/proiecte/scoalademerspemunte
www.facebook.com/scoalademerspemunte

(18)

Leave a Reply