tibi useriu

Ușeriu se apropie de Finish

Tibi Uşeriu se apropie de ultima parte şi cea mai grea a traseului de 566 de kilometri prin tărâmul de gheaţă. Încă de când s-a dat startul cursei, Tibi a fost fruntaş şi treptat, a câştigat avans în faţa celorlalţi maratonişti. Acum are probleme la un picior, însă se ţine tare şi e tot pe primul loc.

Tibi Uşeriu a trecut cu bine de punctul de control 6 şi a demonstrat pe tot parcursul traseului pe care l-a făcut până acum, că pregătirea şi determinarea l-au ajutat să domine cel mai greu maraton la care a participat până acum.
După trei ore de odihnă în punctul de control 6, bistriţeanul s-a echipat şi a pornit din nou la drum, hotărât să îşi menţină poziţia de fruntaş şi să câştige cursa.
Cu toate că are probleme la un picior, mai exact dureri la muşchiul tibial, Tibi încă rămâne pe primul loc, cu un avans de aproximativ 3 ore faţă de concurentul din Singapore, care se află pe poziţia secundă.
Organizatorii anunţă că Tibi a primit îngrijiri medicale pentru problema pe care o are la picior şi că a pornit la drum plin de hotărâre să continue, în ciuda greutăţilor şi a condiţiilor meteo foarte grele, cu temperaturi scăzute, vânt şi ninsoare.

„În dimineața asta am văzut pe pagina de facebook a Asociației Tășuleasa Social, că Tibi a ajuns la Punctul de control 5, unde s-a întâlnit pentru scurt timp cu al doilea concurent, Toh Poh Joo din Singapore.
Tibi mai are de parcurs 120 de mile din cel mai greu ultramaraton din lume și vă invit pe toți să îi ținem pumnii și să ne rugăm pentru succesul lui și implicit al Tășuleasa Social și al tuturor bistrițenilor!
Suntem alături de tine Tibi indiferent de rezultat!”, a scirs președintele CJ BN, Radu Moldovan , pe pagina de socializare.

Cursa „6633 Ultra” ar trebui să se încheie mâine seară, iar dacă totul va decurge bine şi nu vor apărea probleme, bistriţeanul Tibi Uşeriu ar trebui să fie campionul de anul acesta şi să aducă laurii şi cupa câştigătoare a locului I în Bistriţa-Năsăud.

(10)

Leave a Reply