tineri pentru comunitate 1

Vacanță pentru toți copiii în comunitatea bistrițeană

Asociația Tineri pentru Comunitate Bistrita în parteneriat cu Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Nr. 1 Bistrița și Liceul cu Program Sportiv Bistrița, au organizat joi, 30 iunie, în Pădurea Schullerwald, prima activitate din cadrul proiectului „Vacanță pentru toți copiii în comunitatea bistrițeană”.

Proiectul este cofinanțat din bugetul local al municipiului Bistrița pe anul 2016 și se desfășoară în perioada 15 mai – 15 octombrie 2016. Scopul acestui proiect este de a facilita accesul la activităţi creative, recreative şi de loisire pentru toate categoriile de elevi din comunitatea bistriţeană, obiectivul general fiind diversificarea posibilităţilor de petrecere a timpului liber pe perioada vacanţei de vară în Pădurea Schullerwald prin organizarea de activităţi culturale, educative şi de tineret pentru elevii cu dezvoltare tipică şi atipică din municipiul Bistriţa şi cartierele aparţinătoare.

„Astfel, 3 activități principale au fost stabilite pentru a îndeplini scopul propus, și anume:
30 IUNIE 2016: Vacanţă activă şi ateliere distractive în Pădurea Schullerwald cu tema latino dance: dans, karaoke, ateliere artistic-plastice, jocuri distractive
14 IULIE 2016: Vacanţă pentru toţi copiii în Pădurea Schullerwald cu tema street dance: dans, karaoke, ateliere artistico –plastice, jocuri distractive
11 AUGUST 2016: Vacanţă Iris în Pădurea Schullerwald cu tema etno dance: dans, karaoke, ateliere artistico-plastice, jocuri distractive”, se arată într-un comunicat remis de către Cristina Hangea, președinte Asociația Tineri pentru Comunitate Bistrița.

(25)

Leave a Reply