UNPR

Valeriu Steriu: „Progresul nu ține seama de stânga sau de dreapta”

Președintele UNPR, Valeriu Steriu a participat, alături de reprezentanți ai conducerii centrale a partidului, la evenimentul de lansare a candidaților Uniunii în județul Bistrița-Năsăud. Acesta a declarat că în aceste alegeri locale este important ca organizațiile și candidații să muncească și, mai ales, să fie atenți la ziua votului și la buna organizare. De asemenea, și-a exprimat convingerea că, la nivel județean, UNPR va avea un rezultat foarte bun, adică un scor din două cifre și șanse de a da primarul municipiului reședință de județ.

„Viziunea unui partid nu se referă doar la anul viitor sau la anul acesta. Un partid se gândește la cum ar dori să arate țara peste 30 sau 40 de ani. Așa au făcut și înaintașii noștri, cei care au făcut momentele importante din istoria noastră, precum Unirea și Independența.
În ultimii 25 de ani, ceea ce vedem sunt cifre foarte triste, vedem 5 milioane de români care au plecat să muncească în afara țării, vedem că pământul, fabricile, întreaga industrie trec în mâna străinilor și vedem că resursele noastre vor fi tot mai puțin accesibile românilor. Avem așadar obligația să generăm o clasă politică mult mai competentă și mult mai atentă la ceea ce vom face în viitor…Ne definim ca un partid de centru stânga. Dar progresul nu ține seama de stânga sau de dreapta. Orice lucru pe care îl putem face pentru a duce țara înainte, pentru a o moderniza și pentru a o duce pe un drum mai bun, este în doctrina noastră. Cred că ceea ce este important în acest turneu este că aflăm de la oameni, de la candidați și de la toți ceilalți care sunt problemele și ce trebuie să ne preocupe pentru a face cât mai mult bine întregii națiuni”, a declarat Valeriu Steriu.

 

(22)

Leave a Reply