Vasile Șut

Vasile Șut candidează la Primăria Comunei Tiha Bârgăului

PSD BN, a prezentat în cadrul unei conferințe de presă canditaul la Primăria Comunei Tiha Bîrgăului în persoana inginerului Vasile Șut.
Acesta are 35 ani, este căsătorit, are 2 copii și lucrează la Ocolul Silvic Prundu Bîrgăului.

„La Tiha Bîrgăului este necesară o schimbare, chiar obligatorie! Dacă în urmă cu 10 ani eram la același nivel cu celelalte comune de pe Valea Bîrgăului, în momentul de față suntem sub celalte comune.
Cea mai mare problemă este apa și canalizarea. Canalizare nu avem deloc în Tiha Bîrgăului. Apă mai este pentru că s-au mai amenajat aducțiuni. O altă mare nemulțumire este lipsa trotuarelor pe marginile DN 17. Au fost atâtea accidente din cauza lipsei trotuarelor.
O dorință de-a mea este realizarea unei variante ocolitoare. Sunt ulițe pe lâng firul apei, care se pot asfalta și pe acolo pot circula căruțele și tractoarele.
Mai avem lipsuri la capitolul asfaltări. Abia în toamna anului trecut s-a asfaltat primul kilometru în comuna noastră. Mai avem zone care nu beneficiază de iluminatul public stradal, cum ar fi Iliuța Bozghii sau Ciosa.
Avem un drum care leagă Tureacul de Iliuța Bozghii și care ar fi necesar să fie reabilitat. Sunt doar câțiva locuitori acolo, dar eu cred că în 2016 toți trebuie să fie tratați egal. Nu trebuie să ne gândim la câte voturi obținem de pe urma lucrărilor de investiție, ci trebuie să-i tratăm pe toți în mod egal, lucru care nu se mai întâmplă în momentul de față în Tiha Bîrgăului”, a declarat Vasile Șut.

(8)

Leave a Reply