primARIA LECHINTA

Vezi când va fi gata sediul Primăriei Lechința

Primarul comunei Lechința, Romeo Florian, a precizat în cadrul unei emisiuni tv, faptul că multe proiecte începute cu ani în urmă au fost finalizate și au adus comuna în stadiu de azi, comună europeană. De asemenea, acesta vrea să continue proiectele pe zona de S-E, și totodată, a precizat că în curând va fi finalizat sediul noii primării.

„Practic, s-au finalizat în acest mandat mai multe proiecte începute din perioada 2008-2012, iar acum, fiind gata, ele se văd, sunt palpabile, nu mai sunt poveşti. Într-adevăr, am reuşit să ducem lucrurile într-o zonă a normalităţii. Am recuperat mult timp în care Lechinţa a avut de pierdut, acum ducem spre o comună europeană şi în continuare avem proiecte foarte mari de infrastructură care se vor realiza în următorii 2-3 ani. Eu zic că, undeva în finalul mandatului 2020, toate problemele de infrastructură mare vor fi finalizate în comuna Lechinţa…Aici m-am născut şi este normal ca oamenii din Lechinţa să-mi fie foarte apropiaţi, însă în toţi aceşti ani, şi în continuare, o să mă zbat pentru întreaga zonă de sud-est a judeţului. Sunt oameni care merită respectaţi”, a precizat Romeo Florian.

În mai puțin de o lună, noul sediu al Primăriei Lechința va fi dat în folosință.

„Am reușit să reabilităm clădirea cu costuri destul de însemnate, dar este o construcție foarte frumoasă, care îmbiună vechiul cu noul. Era foarte necesară. Clădirea veche a fost preluată de administrație în 1969, este corp comun cu cealaltă. Sunt clădiri de peste 100 de ani, în 1922 existau, conform fotografiilor pe care le avem. În noul sediu sunt multe camere pentru birouri, la parter va fi sala de așteptare și tot acolo oamenii pot obține ce au nevoie, nu trebuie să se plimbe între birouri”, a adăugat primarul comunei Lechința.

Lucrările la noul sediu au reînceput în toamna anului trecut, după ce în primăvara lui 2015 fuseseră oprite din cauza lipsei de fonduri.

(12)

Leave a Reply