psd

Vezi ce candidați a prezentat PSD la Bistrița

În cadrul conferinței de presă, care a avut loc vineri, deputatul PSD, Daniel Suciu a prezentat doi dintre candidații Partidului Social Democrat la primăriile din Bistrița-Năsăud.

”Începem prezentarea candidaților PSD pentru alegerile locale și mă refer în special la candidații noi, mulți dintre ei aflați la prima candidatură, în care noi, cei de la PSD, ne putem foarte mari speranțe că vor furniza surprize plăcute în localitățile în care candidează.

Astăzi alături de mine sunt candidații de la Dumitra, Dan Vălean și de la Feldru, Marius Pop. Dan Vălean este un om pe care nu-l cunoșteam și mi-a făcut o surpriză plăcută săptămâna trecută când am stat de vorbă și am încredere că în dreapta mea, astăzi, se află viitorul primar al comunei Dumitra. Este un om foarte activi, care a reușit în scurt timp să dea un impuls extraordinar organizației noastre de la Dumitra”, a declarat deputatul Daniel Suciu.

Marius Pop, candidatul PSD la primăria comunei Feldru are 35 ani, de profesie este inginer-mecanic, iar în perioada 2008-2013 a ocupat funcția de consilier local pe lista PSD.

”Lumea și-a pus mari speranțe în actualul primar, în domnul Țiolan. Înțeleg că activitatea domniei sale lasă de dorit. Lumea vrea altceva, vrea o schimbare, vrea tineri. Eu vreau să-mi construiesc o echipă tânără și împreună să încercăm să administrăm comuna Feldru așa cum trebuie. Să modernizăm școlile, grădinițele, dar, mai ales, drumurile”, a declarat Marius Pop.

Dan Vălean, candidatul PSD la primăria comunei Dumitra are 43 ani este căsătorit, iar de profesie este economist.

”Nu vreau să fac promisiuni. Faptele vor demonstra ceea ce urmează. Contează să fim corecți și cinstiți. Nu vreau să-mi atac contracandidații. Voi demonstra că Dumitra poate fi un mic orășel. Nu mi-a fost ușor să iau hotărârea de a candida, dar îmi pasă de ceea ce se întâmplă în comună”, a declarat Dan Vălean.

sursa foto : PSD BN

marius pop psd vălean

(21)

Leave a Reply