LIVIU RUSU

Vezi ce funcție vrea să înființeze Liviu Rusu

Candidat UNPR, la Primăria municipiului Bistrița, Liviu Rusu, consideră că administrația actuală a cheltuit bani mulți, iar lucrările sunt de proastă calitate, și de asemenea, parcurile sunt necesare în fiecare cartier.

„VOM FACE UN PARC MUNICIPAL ÎN MINIATURĂ, PENTRU FIECARE CARTIER! E NEVOIE DE UN PRIMAR CU MÂNĂ FORTE, DAR CARE SĂ ASCULTE VOCEA CETĂȚEANULUI!

Sunt iubitor de natură și vreau ca fiecare locuitor al orașului să aibă posibilitatea de a ieși zilnic într-un parc, chiar în fața blocului!

În 8 ani la nivelul Bistriței s-au distrus spațiile verzi, s-au tăiat copaci și s-au turnat betoane pe unde s-a putut. Cartierele au fost neglijate total și iarba se cosește numai în campania electorală, iar în rest Bistrița e năpădită de buruieni.

Administrația actuală a construit câteva bazine cu apă, că NU pot fi numite arteziene, care s-au realizat scump și prost și s-au inaugurat în campania electorală, după 3 ani de șantier. Asta înseamnă incompetență și sfidare.

CETĂȚENUL DE RÂND TREBUIE LA EL ÎN CARTIER SĂ SE BUCURE DE NATURĂ ȘI SĂ AIBĂ UN PĂRCULEȚ MODERN UNDE SĂ SE REAXEZE!

De aceea, vom amenaja grădini în jurul blocurilor și vom implica asociațiile de locatari în proiectele peisagistice finanțate de Primărie.

Primăria va înființa o funcție nouă: grădinarul cartierului – un responsabil cu spațiile verzi ce va fi plătit din bugetul local.

Astea sunt lucruri de bun-simț ce se pot aplica în câteva luni, dar e nevoie de seriozitate și pricepere. Bistrița are nevoie ca de aer de un primar cu mână forte, dar care să asculte vocea cetățeanului și să aplice imediat proiectele care țin de nevoile urgente: spații-verzi și locuri moderne de recreere în fiecare cartier!”, spune Liviu Rusu.

(2)

Leave a Reply