Vezi cine a câștigat „Prietenii Pompierilor”

Pe Baza Sportivă Iproeb a avut loc un concurs dedicat elevilor care au dorit să își arate priceperea și îndemânarea la probe specifice salvatorilor.

La cele trei probe – una teoretică și două practice – au participat 10 echipaje din județul nostru. În acest an, Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Năsăud a obținut cele mai mari punctaje, atât la probele destinate băieților, cât și la concursul fetelor. Podiumul a fost completat, la băieți de Școala Gimnazială „Grigore Herineanu” Galații Bustriței și Liceul Tehnologic Feldru, în timp ce la fete, pe locul II s-a clasat Școala Gimnazială nr. 1 Ilva Mică, iar pe locul III – Colegiul Național „Petru Rare;” Beclean.

„Câștigătorii și participanții au primit, prin grija Consiliului Județean Bistrița – Năsăud, cupe, diplome și plachete.
Cei mai buni timpi înregistrați la concursurile județene sunt centralizați la nivel național, loturile de copii care au cele mai bune rezultate se vor întrece în faza națională a competiției.
Felicitări tuturor participanților și profesorilor îndrumători pentru modul cum s-au pregătit pentru acest concurs și pentru spiritul de competivitate arătat de-a lungul probelor.
Nu în ultimul rând, mulțumim ‪‎SVSU Bistrița‬ pentru sprijinul acordat, și în acest an, organizării concursului dedicat elevilor”, informează ISU Bistrița.

Concursul „Prietenii Pompierilor” ediția 2016, a fost organizat de ‎ISU Bistrița‬ în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Bistrița – Năsăud.

sursa foto ISU Bistrița

(5)

Leave a Reply