ALDE 6

Vezi cine e pe listele ALDE BN

Au depus candidaturile pentru Primăria Bistrița, Consiliul Local Bistrița și Consiliul Județean și cei de la ALDE BN.

„Listele ALDE Bistrița-Năsăud formează o echipă de oameni harnici, cu simț de răspundere, prin care dorim să luptăm pentru o administrație locală modernă, mult mai eficientă, mai transparentă și mai apropiată de cetățean. Le mulțumim pe această cale tuturor celor care și-au manifestat încrederea în noi, acordându-ne semnături de susținere.

Considerăm că implicarea activă în viața comunității este o datorie pe care trebuie să ne-o asumăm cu toții într-un fel sau altul, motiv pentru care ne punem la dispoziție toate cunoștințele și întreaga capacitate de muncă în acest sens. De asemenea, precizăm că ne dorim să traversăm perioada campaniei electorale cu decență și cu o atitudine demnă de funcțiile pentru care candidăm”, precizează Ioan Țintean, președintele ALDE BN.

Cap de listă la Consiliul Local Bistrița, este fostul primar Vasile Moldovan, apoi consilierul municipal în funcție Gelu Muthi, economistul Nicolae Popescu, consilierul local Marius Armean, șeful ARR Bistrița-Năsăud, Cătălin Buhuțan, tehnician dentar, președintele ALDE BN, Ioan Țintean, Constantin Brașoveanu, președintele executiv al ALDE BN, directorul Unității de Administrare a Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare BN, Dorel Cosic, prof. Mariana Vlad, directorul Liceului Agricol Bistrița, prof. Daniela Hudrea, directorul CJRAE BN, Mircea Lupuți, Teofil Someșan, Vasile Bugnar, Alexandru Pop, Mirela Moldovan, Mircea Rusu, și Marius Brătfălean.

De asemenea, pe lista candidaților pentru Consiliul Județean, cap de listă este președintele ALDE BN, Ioan Țintean, este primul pe lista partidului pentru Consiliul Județean, urmat de Constantin Brașoveanu, consilierii județeni Mirela Cârcu, Mircea Mereuță, de Dorin Popescu, prof. Dorel Cosic, Dorel Oltean – președintele ALDE Năsăud, Ștefan Sîngeorzan – președintele ALDE Feldru, candidat și la Primăria Feldru, primarul din Livezile Traian Simionca, Florin Părăscan, Ion Cifor-Tiniș – viceprimar Șieu, prof. Adriana Oros-Mănarcă,Ioan Monița, Ioan Mate, Gheorghe Bălăjan, Sever Mureșan și Ioan Cămărășan.

sursa foto: ALDE BN

(97)

Leave a Reply