pensionari atacati

Video! Atacați în metrou de imigranți!

Într-un videoclip postat pe internet, se poate vedea cum un grup de refugiaţi atacă doi pensionari care stăteau lângă o femeie tânără şi au sărit în ajutorul acesteia după ce fata a refuzat avansurile imigranților.

Un imigrant poate fi văzut cum îl ţine pe unul dintre pensionari de braţe şi îl abuzează verbal, în timp ce al doilea pensionar este angajat într-o încăierare cu un alt tânăr care îl strânge de gât şi îl ameninţă.

Lupta ar fi izbucnit după ce unul dintre imigranți a fost respins de o femeie pe care a încercat să o pipăie. Un bărbat pe nume Tom Roth, a filmat și a postat înregistrarea video pe pagina sa de Facebook descriind tot ce s-a întâmplat.

Acesta a spus că unul dintre imigranţi a încercat să o atingă pe spate, dar fata a refuzat avansurile lui. Furios, bărbatul a lovit cu întreaga lui forţă geamul ramei de metrou. În acel moment mai mulți bărbați l-au admonestat şi i-au strigat să se oprească. Printre cei care le-au cerut să înceteze au fost şi cei doi pensionari.

Tom Roth, bărbatul care a postat clipul a adăugat:

„Cei implicați au fost foarte tulburaţi. O doamnă mai în vârstă a spus că nu mai iasă afară pe timp de noapte. Cei doi domni au spus că nu se mai poate continua așa. M-am simțit mai în siguranță în Germania în urmă cu doi sau trei ani. Mi se pare înspăimântător și trist ce se întâmplă acum”.

Bărbatul a adăugat că îi pare foarte rău pentru oamenii care au nevoie de ajutor şi simte empatie pentru ei, dar ceva trebuie să se întâmple împotriva solicitanților de azil care nu au nici un respect pentru femei, nici un respect pentru oamenii în vârstă, nici măcar pentru poliţie şi legile din Germania.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Munchen a spus pentru Telegraph că videoclipul a fost „real și investigațiile sunt în curs de desfășurare”.

 

(10)

Leave a Reply