12719339_467493553442573_7778274117925857406_o

VIDEO! Cedry2k vine la Bistrița!

Cedry2k își lansează albumul „Romania Furată”.
Astfel, la data de 20 februarie, la Hotel Diana, sunt așteptați iubitorii genului. În deschidere cântă Fentăm Terra și Dj Poliglot, care se ocupă de afterparty.
Invitați sunt Eufonic / Tecko Starr.

„Hip-hop-ul magistral de care nici liderii mondiali nu au scăpat! Cam așa ar putea începe o descriere la adresa celui supranumit Cedry2k…. Poezia naționalistă, abordarea problemelor esențiale pentru societatea românească și nu numai, negativele grele, timbrul unic, flow-ul excelent l-au transformat rapid într-unul dintre cei mai iubiți și respectați artiști din această zonă muzicală.

Prea puțin comercial, ignorat frecvent de industrie din cauze lesne de înțeles, dar respectat inclusiv de intelectuali, Cedrea a ieșit din „treabă” în 2012, după o carieră fabuloasă! Încerca izolarea prin credință.

A dispărut pentru aproape doi ani! Dragostea fanilor și dorința puternică de a furniza, în continuare, sfaturi esențiale românilor, l-au readus, însă, în studio. Și bine a făcut! În fond, reprezinta una dintre vocile puternice ale unei generații strivite de un capitalism prost aplicat! Albumul de revenire avea să se dovedească o capodoperă. Printre piese și o transpunere a unei poezii scrise de Radu Gyr, un poet excepțional, interzis doar pentru că a fost legionar…” informează SOHO Events, care este organizator al evenimentului.

(60)

Leave a Reply