braconaj

Video! Percheziții la persoane bănuite de braconaj cinegetic

Polițiștii din Galați au ridicat o armă de vânătoare, un pistol de airsoft, 159 de cartușe de vânătoare, 164 de tuburi de cartușe, o lunetă, un binoclu și trofee de vânătoare, în urma unor percheziții la persoane bănuite de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și braconaj cinegetic.

„Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați au efectuat două percheziții domiciliare la doi bărbați de 32 și 46 de ani, din comuna Frumușița, județul Galați, bănuiți că dețin bunuri dobândite ilegal.

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit o armă letală semiautomată de vânătoare, un pistol tip revolver tip air-soft, o cartușieră, 159 de cartușe de vânătoare de diferite calibre, 164 de tuburi de cartușe, 1 lunetă, 1 binoclu, 3 coarne de cervide, 2 piei de iepure de câmp și pene de fazan, toate deținue ilegal.

Din cercetări, a rezultat faptul că arma letală și muniția au fost introduse în țară ilegal, de către bărbatul de 46 ani, în perioada când a fost plecat în Grecia”, informează Poliția Română.

Polițiștii efctuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și braconaj cinegetic.

sursa video: Poliția Română

(25)

Leave a Reply