majorete 28

Video! Vezi cum a fost la Campionatul Național de Majorete!

Concursul Campionat Național de Majorete, ediția a IX-a, organizat de Asociaţia de Majorete din România, Asociația Sportivă CheerDance Sport Bistrița, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și Direcția Județeană a Sportului și Tineretului Bistrița, a avut loc în acest weekend la Bistrița.

Evenimentul a avut loc la Sala Polivalentă devenită la un moment dat neîncăpătoare. Au participat majorete din 11 judeţe, mai exact 59 de echipe. În public s-au aflat și Radu Moldovan, preşedintele Consiliului Judeţean, Doina Pană, Camelia Tabără, şeful Inspectoratului Şcolar şi viceprimarul George Avram.

Trupele de majorete (cadete, junioare și senioare) au avut de susţinut momente artistice la secțiunea Majorete Tradiționale cu Pom-poni și Baton pentru calificarea la Campionatul European de Majorete din Croația din luna septembrie. De asemenea, la secțiunea Cheerleading și Cheer Dance, pentru calificarea la Campionatul European de Cheerleading din Viena, Austria, din luna iulie.
Printre învingători, pe primele trepte ale podiumului, s-au aflat şi majoretele din Bistriţa.

Înainte de premiere a avut loc și un concert susţinut de Lidia Buble, care și-a amintit că a fost și ea majoretă. Aceasta a cântat alături de majorete cele mai cunoscute piese ale sale.

sursa foto și video. Medeșan Ștefan

 

(304)

Leave a Reply