jandarmi

Vor să devină ofiţeri şi subofiţeri Jandarmerie

Un număr de 14 tineri din judeţul Bistriţa-Năsăud vor urma cursurile instituţiilor de învăţământ superior şi postliceal în care se pregătesc viitoarele cadre ale Jandarmeriei Române, după ce au fost declaraţi admişi la examenele desfăşurate în sesiunea 2016.

„Anul acesta la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa Năsăud şi-au exprimat dorinţa de a deveni ofiţeri şi subofiţeri de Jandarmerie un număr de 62 de tineri, pentru susţinerea concursurilor de admitere la unităţile de învăţământ de profil din ţară. Dintre aceştia 12 tineri au optat pentru Academia de Poliţie „Al. Ioan Cuza” Bucureşti – arma Jandarmi, 50 dintre aceştia optând pentru susţinerea examenelor la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni”, informează IJJ BN.

În urma susţinerii probelor de concurs, doi tineri au fost declaraţi admişi la Academia de Poliţie „Al. Ioan Cuza” Bucureşti – arma Jandarmi şi 12 tineri au fost declaraţi admişi la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni.

(5)

Leave a Reply