ajofm

Ziua porţilor deschise” la AJOFM Bistriţa – Năsăud

În data de 10 decembrie 2016 se împlinesc 18 ani de activitate a Serviciului Public de Ocupare din România. Este ziua în care, în anul 1998 s-a infiintat Agenţia Naţională pentru Ocuparea a Forţei de Muncă, împreună cu Agenţiile teritoriale.

„Cu această ocazie, Agenţia Judeţeana pentru Ocuparea a Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud doreşte să marcheze acest eveniment şi să organizeze, miercuri, 14 decembrie 2016, “Ziua porţilor deschise”.
În această zi, la sediul instituţiei vor avea loc o serie de acţiuni, după cum urmează:
• Ora 10.00: – Conferinţa de presă;
• Ora 12.00: – Întâlnire cu agenţi economici din judeţul Bistriţa – Năsăud;
• Ora 14.30: – Întâlnire cu elevii Liceului Tehnologic Special “Sfânta Maria” Bistriţa;
Astfel, toţi beneficiarii serviciilor oferite de către AJOFM Bistriţa – Năsăud, fie ei angajatori, persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, elevi, studenţi, au posibilitatea ca în această zi a “porţilor deschise”, să cunoască din interior modul în care se desfaşoară activitatea agenţiei şi să stabilească un contact mai bun cu funcţionarii acestei instituţii.
Toate persoanele interesate de acest eveniment, sunt aşteptate la sediul AJOFM Bistriţa – Năsăud din Bistriţa, strada Gării, nr.2 – 4, în data de 14 decembrie 2016, începând cu ora 9.00”, informează Otilia Râpan, Director Executiv al AJOFM BN.

(5)

Leave a Reply