IMG_3737

Ziua Porților Deschise la IPJ BN

Poliţiştii bistriţeni au ales să îşi sărbătoreacă ziua prin organizarea de acţiuni şi manifestări menite să dezvăluie o bună parte din secretele muncii lor.
Astfel, 25 martie 2015 a reprezentat un bun prilej pentru instituţia noastră de a-şi promova profesia de poliţist în rândul tinerilor, de a prezenta dotările Poliţiei, de la arme şi tehnică de intervenţie, până la autospeciale.

Pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Bistriţa, între orele 11.00-13.00, au putut fi admirate motocicleta şi autospecialele folosite de poliţiştii rutieri şi cei de ordine publică, precum şi autolaboratorul criminalistic mobil, destinat cercetării la faţa locului, cu tehnica foto-video digitală, trusele specializate şi echipamentele criminalistice necesare descoperirii tuturor tipurilor de categorii de urme existente în câmpul infracţional.

Totodată, a fost organizată o expoziţie a armamentului şi echipamentelor de protecţie din dotarea Serviciului Acțiuni Speciale şi au fost amplasate mai multe standuri şi panouri, unde au fost expuse o serie de fotografii, ilustraţii şi materiale informativ-preventive, specifice activităţii poliţieneşti.

„Inspectoratul de Poliție Județean Bistriţa-Năsăud şi-a deschis larg porţile, astfel că sute de copii au aşteptat cu nerăbdare să viziteze birourile de identificări judiciare, expertize şi constatări criminalistice, precum şi camera de anchetă a inspectoratului.

25 martie a constituit un bun prilej pentru instituţia noastră de a promova profesia de poliţist în rândul tinerilor, motiv pentru care în incinta inspectoratului a fost amenajat un punct de informare pe această temă”, informează IPJ BN.

sursa foto: IPJ BN
IMG_3687

IMG_3691

IMG_3693

IMG_3697

IMG_3701

IMG_3707

IMG_3711

IMG_3714

IMG_3718

IMG_3737

IMG_3739

IMG_3744

(12)

Leave a Reply