politie-2

Ziua Porților Deschise la IPJ BN

25 martie, zi de mare însemnătate pentru creştinii care sărbătoresc Buna Vestire, dar şi pentru poliţişti, care aniversează 194 de ani de la atestarea documentară a Poliţiei Române, va fi marcată printr-o serie de manifestări.

„Vineri, 25 martie a.c., între orele 11.00-13.00, porțile Inspectoratului de Poliție Județean Bistriţa-Năsăud vor fi deschise pentru toți cei care doresc să fie alături de polițiștii bistriţeni, la ceas aniversar.

25 martie constituie un bun prilej pentru instituţia noastră de a promova profesia de poliţist în rândul tinerilor, motiv pentru care în incinta inspectoratului va fi amenajat un punct de informare pe această temă”, informează IPJ BN.

Cei interesaţi vor putea observa birourile în care poliţiştii îşi desfăşoară activitatea, iar în faţa sediului va fi amplasat un stand, în cadrul căruia vor fi expuse fotografii, pliante, şi materiale reprezentative despre activitatea poliţiei bistriţene.

În acelaşi interval orar, pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Bistriţa, vor fi prezentate de către poliţiştii Serviciului Acțiuni Speciale, Serviciului Rutier, Serviciului Criminalistic şi Serviciului de Ordine Publică autospecialele M.A.I., autolaboratorul criminalistic mobil, destinat cercetării la faţa locului, precum şi armele şi tehnica de intervenţie din dotare.

„Cu această ocazie, lansăm invitația oficială de a ne fi alături în aceste momente aniversare”, adaugă IPJ BN.
Cu ocazia Zilei Poliției Române, doresc să transmit în numele meu și al locuitorilor județului Bistrița-Năsăud, cele mai calde gânduri de felicitare, tuturor reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Și președintele CJ BN, transmite un mesaj cu această ocazie.

„Poliția Română este una din instituțiile fundamentale ale Statului Român, fără de care, societatea noastră nu ar fi una atât de sigură. Le mulțumesc pentru eforturile pe care le fac zilnic în sprijinul cetățenilor și a celorlalte instituții publice și le doresc să aibă parte numai de realizări.

La mulți ani!”, precizează Președinte, Emil Radu Moldovan.

(13)

Leave a Reply